Topshop bags: Animal style!

door Steffi Vertriest met 1 reactie

Hoewel het nog steeds wachten is op een Topshop store in België belet dat mij niet online af en toe een kijkje te nemen in hun collectie. Deze week vond ik er heel wat dat in de smaak viel. Wintercollectie 2010-2011 draait voor mij helemaal om bont! Of het nu echte beestjes zijn of niet, wie geen bont in huis heeft deze winter, die grijpt er naast!

Een bontjas is voor de hand liggend en een bonten poncho of muts breekt ook geen klomp, maar een handtas in bont is wél bijzonder origineel!! Topshop biedt dan ook heel wat verschillende tassen met bont aan en dat bovendien tegen zeer schappelijke prijzen!

Wie fan is van de ghele collectie van Topshop moet ook zeker de collectie Kate Moss voor Topshop bekijken!!

  • Trackbacks

  • Trackback from Oakwood warme wintercollectie | Felicity Fashion
    zondag, 28 november, 2010

    […] Dat ik helemaal weg ben van pelsjes heb ik waarschijnlijk al wel duidelijk gemaakt. Deze winter ben ik absoluut de bont-bitch!! Door het omvangrijke aanbod bont kan elke outfit voorzien worden van een stukje pels, al is het soms maar een haarband of een tas die wat ‘behaard’ is. Gisteren schreef ik op Sjakossen nog over de bont collectie bij Topshop. […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *