Struisvogelleer: Winter Must-have!!

door Steffi Vertriest met geen reacties

Iedereen doet het en iedereen moet het hebben! De laatste nieuwe rage in bag-land is het struisvogelleder. Of er al dan niet een struisvogel voor gevild is doet er haast niet toe! Zolang je lederen tas maar de nodige puntjes over zich heeft want struisvogelleer heeft namelijk een heel bijzondere en daardoor erg herkenbare structuur.

Een hap uit je budget? Niet per se! We zijn een kei geworden in het namaken van bont en leder en het struisvogelleer vormt dus geen uitzondering! Bij Michael Kors vind je al een struisvogeltas vanaf 348 dollar, wat zo’n 250 euro is. Ga je voor echte (ex-)gevederde vrienden dan moet je wel wat meer op de toonbank leggen. Voor het kleine modelletje van Gucci – hun ‘Smilla’ bag – betaal je zo’n 2000 euro. Onderstaande paarse handtas is er eentje van Marc By Marc Jacobs en is vervaardigd uit PVC mét een struisvogel-effect! Dat scheelt heel wat in prijs! Je betaalt voor deze Marc by Marc Jacobs zo’n 400 dollar. Ook Mulberry blijft niet achter op de trend. Hun meest ‘iconic’ bag komt ook in struisvogelleer op de markt. Voor zo’n 4000 euro de jouwe!

Gelukkig zijn er dus genoeg goedkopere alternatieven en is een handtas in struisvogelleer voor iedereen een must-have deze winter!

Personal favorite? De Michael Kors, die trouwens ook in het roze verkrijgbaar is!

Michael Kors Handtas Bruin 2012

Gucci Handtas 2012 Vossenstaart

Marc By Marc Jacobs Bag 2012

Mulberry Handtas 2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *