Longchamp 2011: Pink-fever

door Steffi Vertriest met geen reacties

Onderstaande tas is geen exclusief modelletje. Deze Longchamp handtas lijkt al eeuwen mee te gaan. Aan de vorm veranderde de laatste 10 jaar zo goed als niets. En als de vorm niet veranderd dan moet er maar gevarieerd worden in afwerking en kleur, nietwaar?

Dus ook dit seizoen, zomer 2011, komt Longchamp op de proppen met de zoveelste remake van deze prototype tas. Handig, best wel mooi, niet duur maar oooh zoooo afgezaagd.

Behalve als sportzak is er geen enkel gebruik dat deze tas nog eer aan doet. Ik krijg vaak het ‘willen maar niet kunnen’-gevoel als ik deze zak ergens zie opduiken. Longchamp heeft zoveel prachtige tassen – met de Kate Moss collectie on top of my list!!! – en toch slagen nog steeds zoveel mensen erin zich te wagen aan dit braaf oeroud modelletje.

De Darshan lijn bestaat uit handtassen met bloemenmotieven in een gele of roze kleur verkrijgbaar. Behalve Longchamps trademark tas zijn er ook reiskoffers, ballerina’s, portefeuilles en wat nog meer te vinden in de zomerse kleurtjes van deze lijn.

Longchamp Handtassen 2011 Roze

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *