Kipling gaat voor leder!

door Steffi Vertriest met geen reacties

Enkele weken terug vierde ik samen met Kipling hun 25ste verjaardag, in het Felix Pakhuis. Een grote party met veel blog-collega’s en een aapje als onderwerp van de avond! Er werden herinneringen opgehaald van eerste Kipling rugzakken, aapjes waarvan het duimpje in de mond kon, pennenzakken en vooral heel veel jeugdsentiment.

Behalve cupcackes eten en Monkeypolitans drinken, was er ook tijd om de collectie te bekijken. ‘Back to the roots’ gaan ze met hun zomercollectie 2012, waar blauw en rood centraal staan. Wat mij meer aanspreekt is hun vernieuwende en eigentijdse collectie lederwaren.

Eerder had ik het al over de prachtige Kipling camertas in wit leder en nu wil ik graag deze reistas even in de spotlight zetten! Want dat is wat Kipling voor mij belichaamd. Niet mijn alledaagse handtas maar wel mijn sportzak, mijn cameratas of mijn reisgenoot. Dat Kipling nu ook focust op een lederen assortiment kan ik alleen maar toejuichen!
Kipling Reiszak Leder 2012Recent ben ik nog even bij Kipling Antwerpen – er is onder andere eentje op de Keyserlei aan de ingang van het Century Center – binnen gesprongen, niet alleen jeugdherinneringen kwamen er boven maar ook verbazing over de leuke gadgets en technologie accessoires!

Binnenkort komt er trouwens een Antwerps Kiplingaapje, omdat het merk in deze stad der steden is ontstaan!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *