Juicy Couture Clutch met blauwe pailletten

door Steffi Vertriest met geen reacties

Ergens in mijn kast hangt nog een blauw jurkje van Patrizia Pepe, vol met pailletten. Nog steeds een van mijn meest geliefde kleedjes van dit jaar, dat me – welk feestje ook – nooit teleurstelt. Mijn oog viel deze week dan ook meteen op deze uber schattige clutch van Juicy Couture.

De combo met het Patrizia kleedje zou misschien wat overdreven zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat dit lieverdje heel wat andere outfits een grote eer kan aan doen! Een simpele look wordt meteen opgesmukt met dit party tasje!

Deze Juicy Couture clutch is verkrijgbaar voor 188 dollar, of 133 euro. Hou er rekening mee dat Juicy Couture nog wel wat duurder is hier in Europa. Als je de kans hebt.. koop in Amerika!

Juicy couture Handtas Clutch

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *