Jimmy Choo Avondtasje

door Steffi Vertriest met geen reacties

Eind vorig jaar won Jimmy Choo weer wat meer bekendheid door hun succesvolle samenwerking met H&M. Jimmy Choo ontwierp toen enkele schoenen voor de mega-keten. De populariteit van Jimmy Choo stopt echter niet bij de fantastische schoenen die ze op de markt brengen. Ook hun handtassenlijn begint steeds meer uit te breiden. Ander dan bij Gucci of Longchamp zit er bij Jimmy Choo weinig rode draad door de collectie. We zien een hele boel leuke handtassen in alle groten en formaten, in verschillende stoffen en prints en voor verschillende gelegenheden. Toch mist de handtassen lijn van Choo misschien net dat beetje karakter – dat we van een top-designer toch verwachten.

Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik perfect een tasje naar mijn smaak kan vinden. Ik was meteen weg van dit avondtasje. De combinatie van een zebraprint, studs en de gouden afwerking maakt het tasje gesofisticeerd en luxueus. Ideaal voor s’avonds een stapje te gaan zetten.

Mooie tasjes kennen natuurlijk een prijsje. Dit tasje kost zo’n 1095 euro.. Ik ga alvast opzoek naar goedkopere alternatieven..

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *