iPad tasje Michael Kors

door Steffi Vertriest met geen reacties

Michael Kors ipad tasNu de iPad steeds betaalbaarder wordt zie je hem overal opduiken. Eerder deze week verbaasde ik mij er nog over waarvoor je het ding allemaal kan gebruiken. Het is allang niet meer enkel een boek lezen op het vliegtuig, ik zag deze week op Idool dat de zangeressen hun teksten en partituren zelfs op de iPad zetten!

Aangezien de iPad nog niet gratis je richting uitkomt wil je hem zeker een goede bescherming geven. En dat doen we uiteraard.. in stijl! Michael Kors komt op de proppen met verschillende iPad tasjes! Ze zijn verkrijgbaar met het jet-set monogram, in leder en met pythonprint, bovendien in verschillende kleuren. Dat Michael Kors meteen zoveel verschillende iPad hoesjes op de markt brengt verbaast me niets, het fashionable hebbeding is een gat in de markt en dat weet mister Kors maar al te goed!

Online verkrijgbaar voor slechts 128 dollar. Omgerekend in euro’s is dat op deze moment zo’n 90 euro! Ik ben er helemaal zot van, zo zot dat ik er over nadenk mij toch ook maar zo’n iPad aan te schaffen. Als Michael Kors er lederwaren voor voorziet kan ik toch niet anders..? 😉

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *