Dolce And Gabbana Handtassen zomer 2012

door Steffi Vertriest met geen reacties

De winter staat voor de deur maar met deze zomerse temperaturen heb ik geen zin om mij te verdiepen in bont en zwart leder. Dus ik blik dan maar al vooruit naar wat ons te wachten staat voor de handtassen in 2012.

Als het aan Dolce And Gabbana ligt gaan we voor zomerse kleuren! Blauw, oranje, roos, groen en doe ook nog maar een portie prints erbij! Zowel de materialen als de vormen lopen erg uiteen. Aansluitend bij de kledij vinden we een heel deel geborduurde tassen, zacht van stof en bovenal waanzinnig mooi! Maar ook vlechtwerk is prominent aanwezig in de collectie. Zowel in de kleine clutch als in strandtassen gaan we voor de organische look!

Ik had het er al over op Felicity Fashion. Het meest bizarre aan deze Dolce And Gabbana Zomercollectie 2012 is zonder twijfel het lekkere kantje eraan. En dat bedoel ik dan wel heel letterlijk. Handtassen, kleding en accessoires worden voorzien van macaroni, uien, courgettes en tomaten! Ik stil er alvast mijn honger mee!

Dolce And gabbana handtas

Dolce And gabbana handtassen 2012

Dolce And Gabbana Handtassen 2012

Dolce And Gabbana Handtas macaroni

Dolce And Gabbana bags 2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *