DKNY handtas met Python leder

door Steffi Vertriest met 3 reacties

DKNY Handtas 2011 python lederDe laatste tijd was ik een beetje teleurgesteld in DKNY. Er leek geen einde te komen aan de steeds herhalende patronen zij het eventueel in een ander kleurtje. Saai en bovendien al zo vaak gedaan door Guess, Louis Vuitton, Gucci,.. En het ziet er naar uit dat DKNY mij gehoord heeft want dit is hét modelletje van hun collectie.

Een strakke vintage handtas die een klassieke vorm combineert met hip python leder. En geen paniek het leder is koeleder met een python print! 😉 DKNY voorziet de tas van klasse door hun gouden D als slot te gebruiken. Deze DKNY handtas geeft elke outfit meteen een stijl-boost.

Ik vind hem alvast erg geslaagd! Wie er helemaal verliefd op is kan deze tas verkrijgen voor 365 dollar. Houd er rekening mee dat in Europa DKNY duurder is en je dus ongeveer hetzelfde bedrag zal moeten neertellen in euro’s! Diegene die een reisje naar Amerika gepland hebben plukken er de vruchten van!

  Reacties

 • Kitty Lataster


  Ik wil meer weten over deze tas.

 • Kitty Lataster


  Where can i buy this bag? Online?

 • Steffi


  Hoi Kitty,

  Ik vrees dat deze tas nog van de zomercollectie is. Als je er echt helemaal verliefd op bent zou ik het proberen in een outlet-store..

  Veel succes daarmee!

  Groetjes,
  Felicity

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *