Chanel hulahoop bag

door Steffi Vertriest met geen reacties

Chanel blijft elk seizoen opnieuw een hoogtepunt op de fashionweeks. Niet enkel hun fabuleuze kledij is daar verantwoordelijk voor, de majestueuze opstelling en show verbaast telkens weer.

Chanel Hulahoop bag SS13

Dat het decor ook deze keer monden deed openvallen moet ik je niet meer vertellen. Het was groter dan grotesk met de reuze windmolens en zonnepanelen op de catwalk. Wilde Karl Lagerfeld hier een statement mee maken? Zoals Vivienne Westwood met haar climate revolution? Nee, Karl Lagerfeld had het vooral over energie, die altijd nieuw moet zijn want voor elektriciteit kan je energie tijdelijk opslaan maar in creativiteit gaat dat niet.

Het meest besproken item van zijn show, zijn zomercollectie 2013, was zonder twijfel de strandtas ‘Chanel Hulahoop Bag’ en ook hier schuilt een visie achter. Karl Lagerfeld had het opvallend veel over draagbaarheid en comfort. Dat laatste tekent de hulahoop bag helemaal. Lagerfeld himself beschreef het als volgt: “You need space for the beach towel. Then you can put it into the sand and hang things on it.” Het wordt dus een soort rekje.. Bizar.

Benieuwd wie we deze zomer zullen spotten met de Chanel Hulahoop bag want wie een echt fashionstatement wil maken weet wat haar te doen staat.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *