Alexander Wang Rocco Bag met Gouden studs

door Steffi Vertriest met geen reacties

Van alle It-bags kies ik vandaag de Alexander Wang ‘Rocco’ er uit!
Voor zijn pre-fall collection 2012 maakt hij een mix van zijn Rocco met zijn Cocco. Zoals we gewoon zijn op het eerste zicht een ‘eenvoudige’ schoudertas. Zij het dan dat deze eenvoudigheid gecombineerd wordt met zijn signatuur: de studs aan de onderkant van de tas. En ik ben nu toevallig verliefd op studs. Helmaal voorbereid op mijn uitgewerkte rock-chique look, vind ik deze tas ideaal voer!

In al mijn enthousiasme en mijn overweging deze tas te bestellen, heb ik toch even wat research gedaan. Ik las enkele reviews en moet bekennen dat er een keerzijde is.. De tas zou namelijk bijzonder zwaar worden door de studs onderaan en daardoor ook zijn gehele en oh zo mooie vorm verliezen. Tot op het punt dat velen de AW handtas terugsturen..

Dilemma dilemma, een handtas van 700 euro daar denk je toch twee keer over na – meestal. Een positieve noot is dat de reviews niet up-to-date zijn, ik hoop dus op een verbeterd recept van mister Wang. De lederen versterking aan de zijkant van de tas lijkt er alvast op te wijzen dat deze Alexander Wang handtas herontworpen is en niet meer ineen zal stuiken.

Wordt vervolgd!

Alexander Wang Bags

Alexander Wang Handtas 2012

Alexander Wang Rocco Bag 2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *